Helsesykepleierne

På grunn av Covid19-vaksinering er det begrenset med helsesykepleier på skolen. Fredag 29.januar og fredag 5. januar er vår helsesykepleier utkalt for å hjelpe til med vaksineringen i Lillestrøm.

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Digitalt utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike. 28.01.21

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike.

Slik tar du fag som privatist i Viken

Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Gjerdrumsraset

Slik blir kollektivtrafikk og skoleskyss de neste dagene

Lånekassen - Søknadsfrist var 15. november

Elever måtte søke før 15. november hvis de ville ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).

Helsesykepleierne foretok vaksinering ved Strømmen vgs

Mandag 2 november og tirsdag 3 november.  På grunn av pågående pandemi, ble det valgt å vaksinere over 2 dager - det betyr at vi unngikk opphopning av elever utenom kohortene og smittevernstiltak  (vask/spriting) mellom hver gruppe som vaksineres.

Verdensdagen for psykisk helse ble markert med vafler til alle elever på Strømmen vgs.

Alle smittevernregler følges ved utdeling av vafler klassevis.