På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Digitalt utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike. 28.01.21

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike.

Slik tar du fag som privatist i Viken

Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Gjerdrumsraset

Slik blir kollektivtrafikk og skoleskyss de neste dagene

Lånekassen - Søknadsfrist var 15. november

Elever måtte søke før 15. november hvis de ville ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).

Helsesykepleierne foretok vaksinering ved Strømmen vgs

Mandag 2 november og tirsdag 3 november.  På grunn av pågående pandemi, ble det valgt å vaksinere over 2 dager - det betyr at vi unngikk opphopning av elever utenom kohortene og smittevernstiltak  (vask/spriting) mellom hver gruppe som vaksineres.

Verdensdagen for psykisk helse ble markert med vafler til alle elever på Strømmen vgs.

Alle smittevernregler følges ved utdeling av vafler klassevis.

På grunn av den fortsatt pågående pandemien Covid 19 blir det i år ikke tradisjonelle foresattemøter.

Hvert programområde organiserer sine foresattemøter, og hver klasse vil få beskjed om når og hvordan de skal avholdes.