Helsesykepleierne foretok vaksinering ved Strømmen vgs

Mandag 2 november og tirsdag 3 november. På grunn av pågående pandemi, ble det valgt å vaksinere over 2 dager - det betyr at vi unngikk opphopning av elever utenom kohortene og smittevernstiltak  (vask/spriting) mellom hver gruppe som vaksineres.

• Vaksinen koster i år kr 390,-. Vi foretrekker betaling med vipps eller kontaktfri kortbetaling. Betaling ved oppmøte.
  • Vaksineringen vil foregå i kantineområdet.
  • Nærmere beskjed om tidspunkt for hver klasse, kommer senere.

Vi er klar over at enkelte klasser er i praksis disse dagene. Vi setter opp en ekstra vaksineringsdag for de elevene det gjelder.

Vanlige bivirkninger etter vaksinen er smerter hevelse på innstikkstedet, hodepine/svimmelhet, kvalme og  generell sykdomsfølelse med feber som kan vare ca ett døgn etter vaksinering. Hvis eleven må gå hjem etter vaksineringen eller bli hjemme dagen etter pga bivirkninger, kontakter eleven oss og får dokumentasjon av oss- dette registreres som godkjent fravær, følge kommuneoverlegen.

Har dere spørsmål, ta kontakt.