Jentene på automasjon

Klikk for stort bilde Stolthandverker.no  -Automasjonsfaget er i voldsom vekst, så vi er ganske sikre på å få jobb etter at fagbrevet er på plass. Men det er også enkelt å komme seg videre, så man har veldig mange valgmuligheter. Uansett er det kult å sette seg i en posisjon der man kan ha greie på noe som ingen andre på arbeidsplassen kan.

Leah Magdalena Hugdal Marchen og Guro Carlstad går på Vg3 automasjon på Strømmen videregående skole i Lillestrøm kommune, og synes hverdagen er utrolig spennende. Men de ser for seg at det skal bli enda morsommere å komme seg ut i læretid etter skolen, og få seg en jobb.

Skoleflink

-Jeg var ganske skoleflink på ungdomsskolen, men jeg var skikkelig dårlig i sløyd, smiler Leah. Hun gjør det ofte. Smiler. Men hun søkte utfordringer, så da tiden kom for å søke seg inn på videregående, ble det Vg1 elektro for hennes del. Og det har hun ikke angret et sekund på. Hun var helt sikker på sitt valg til VG 2, som altså ble automatisering. Både de små smakebitene hun har fått på hva yrket kan by på og det hun har lært på skolen, gjør henne nysgjerrig på mer:

Hele artikkelen

Til toppen